Onmisbare basics voor een moderne kledingkast

Onmisbare basics voor een modieuze kledingkast

Je kan nog wel zoveel sky high hakken, jurken met gekke prints of opvallende oorbellen hebben, zonder goede basics is jouw kledingkast niet compleet. Een basic outfit is altijd handig en komt altijd goed voor de dag. Fleur het op met wat unieke accessoires en een mooie tas en je weet zeker dat je altijd fashionable voor de dag komt. Met de onderstaande basics heb jij een goed gevulde kledingkast!

T-shirts

t-shirtsMet stip op nummer 1. Investeer in T-shirts met lange, korte en driekwartsmouwen en in verschillende effen kleuren. Zo weet je zeker dat je altijd een shirt hebt om aan te doen bij die opvallende blazer of onder dat laag uitgesneden jurkje. Belangrijk is om te investeren in kwaliteit en niet in kwantiteit. Door goede T-shirts te kopen kun jij maanden, zelfs jaren vooruit. Slechte kwaliteit valt bij basics erg op.

Het juiste ondergoed

Het lijkt misschien een beetje onverwachts, maar ondergoed is bepalend voor hoe kleding valt. Laat je BH-maat een keer professioneel opmeten, het komt namelijk veel vrouwen voor dat ze jarenlang de verkeerde maat dragen! Draag goed zittende slipjes waar je je comfortabel, maar ook sexy in voelt. Je straalt dan meteen uit dat jij goed in je vel zit.

De blouse

Een mooie blouse past overal bij. Combineer het met een spijkerbroek voor een nonchalante dag winkelen in de stad, of met een kokerrok voor die ene belangrijke zakelijke afspraak. Blouses hoeven ook helemaal niet tuttig te zijn: see-through is al maanden niet meer uit het straatbeeld te denken en staat erg sexy bij een mooie bustier.

The little black dress

Coco Chanel heeft het tot leven geroepen, en wat zijn we haar dankbaar! We hebben het natuurlijk over the little black dress. Met een LBD ben je nooit over- of underdressed en kom je voor werkelijk elke gelegenheid netjes en aantrekkelijk voor de dag. Investeer dus in een goed exemplaar wat je gegoten zit en je hebt er nog jaren plezier van!

De jeans

Kun je je voorstellen dat er ooit een tijdperk was dat vrouwen geen jeans mochten dragen? Gelukkig leven we in de eenentwintigste eeuw en is er gegarandeerd in elke garderobe een jeans aanwezig. Het kan een helse onderneming zijn om die perfect zittende jeans te vinden, maar geef niet op! Ook hier geldt: ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Basic schoenen voor elk seizoen

basic-schoenHet is zeker waar dat schoenen je outfit maken of breken. Voor elk seizoen moet er dan ook een paar in jouw kast liggen wat je bij elke outfit aan kan trekken. Tijdens de winter kunnen dit bijvoorbeeld mooie leren enkellaarsjes zijn, en in de zomer een goed paar sandalen. Dit hangt natuurlijk ook een beetje van je eigen stijl af. Als je een sneakermeisje bent, kies dan voor een kwalitatief paar lekker zittende sneakers.

Met het bovenstaande lijstje zul je merken dat je minder vaak in die o zo beruchte wat-moet-ik-aan stemming komt!

Leave a Reply