Ondergoed voor frivole dames en stijlvolle heren

Dames ondergoed als volwaardig deel van de outfit.

Dezer dagen is ondergoed meer dan enkel een hygiënische noodzaak. Voor dames zorgt het er mede voor dat ze goed in hun vel zitten. Terwijl boxers of hipsters ervoor zorgen dat je je jong en sportief voelt, geeft een met kant afgewerkte onderbroek, het idee frivool en aantrekkelijk te zijn.

Kleur bepaalt het gevoel

Dames ondergoed in klassiek zwart, stijlvol blauw of heerlijke snoepkleurtjes zorgen elk voor een aparte stemming. Veel dames kiezen onbewust en afhankelijk van hun dagindeling een bepaald setje in een gegeven kleur. Helemaal ingebakken, zit het idee dat een setje ondergoed “matching” hoort te zijn.

De boxershort, de basic van het heren ondergoed

boxershortBoxershorts blijven van vele heren nog steeds het favoriete ondergoed. Hoewel mannen het niet graag zullen toegeven, vinden ze ondermode wel degelijk belangrijk. Velen kiezen voor comfort, althans, dat is wat men zegt. Anderzijds, blijkt toch dat heren onderbroeken ouderwets vinden. Wat meteen de indruk wekt, dat ze niet alleen voor comfort kiezen maar toch ook voor een zekere uitstraling.

Hoezo, prijs speelt geen rol?

Niets blijkt minder waar te zijn, onze heren van vandaag hebben een duidelijke voorkeur voor vooraanstaande, en dus duurdere merken. Prijs speelt, ongewild dan toch een rol, gezien de keuze voor gekende merknamen die je kunt kopen op bekende sites zoals Twyst. Ongetwijfeld hebben bekende acteurs en andere grote sterren, die geregeld in dergelijk ondergoed poseren mee voor deze trend gezorgd. Vandaag de dag, laten dames ook merken dat ze hip en strak ondergoed van hun bedpartner weten te appreciëren.

Underwear, een evolutie

Gelukkig weten underwear fabrikanten goed in te schatten, wat de wensen van zowel heren als dames zijn. We hebben tegenwoordig niet alleen bepaalde verwachtingen rond ons eigen ondergoed, maar we verlangen ook van onze partner dat deze de nieuwste trend volgt. Al goed dat op vandaag zowel dames als heren evenveel belang hechten aan kwalitatieve underwear.

Leave a Reply